actueel

Orbit GT bij URBIS jubileum
Ter gelegenheid van 25 jaar CIBG en URBIS organise...

PZ Meetjesland promoot IOW in eigen krant
De Lokale Politie Meetjesland verwijst in hun 'Fli...

Inventarisatie Suite gepresenteerd op video
De Orbit Inventarisatie Suite is het ideale instru...

iPhone App voor Cyclorama beschikbaar
Eurotronics heeft een iPhone applicatie gebouwd om...

Orbit Mobile op Agoria Mobile meeting
Donderdag 6 mei neemt Eurotronics deel aan de Agor...

WAT IS HET EDL GeoPortaal ?

MAKKELIJKE GEO-INFORMATIE VOOR IEDEREEN

De EDL GeoPortaal is een internet-kaartenviewer voor steden en gemeenten om bestuurlijke en grondgebiedgebonden informatie te communiceren. De bediening is voor de burger eenvoudig en efficiënt. De toepassing is bovendien aangenaam in gebruik en performant

WAAR VIND IK DE GEOPORTAAL VAN MIJN GEMEENTE ?

Klik in de menu op Ga Naar... en maak uw keuze.


Onze VISIE

Geo-Communicatie

Een goede communicatie inzake lokatie-verwante zaken eist een duidelijke kaart. Echter, tot op heden waren de middelen daartoe zeer duur of complex inpasbaar in uw gemeentelijke website. Tal van internet kaartenviewers zijn moeilijk in gebruik of eisen een installatie van specifieke software. Dit creërt een drempel bij de burger in het raadplegen van uw kaartjes.

DRAAG ZORG VOOR UW WEBSITE BEZOEKER

Door de gebruiker een aangename, snelle toepassing aan te bieden, kunt U uw communicatie-platform aanvullen met efficiënte lokatie-informatie. De vloeiende bediening maakt het gebruik van de EDL GeoPortaal bovendien extra aangenaam.

Thema's en Modules

Voor elk onderwerp dat U wenst te communiceren met de burger is een aangepast GeoPortaal beschikbaar of kan naar uw wensen worden gebouwd. Alel thema's worden met eenzelfde layout aangeboden wat het gebruiksgemak sterk verhoogd. Met een eenvoudige knop schakelt U naar een ander onderwerp. 


Onze DOELSTELLINGEN

Gebruiksvriendelijk geo-informatie communiceren

De EDL GeoPortaal wil op eenvormige manier verschillende geoloketten aanbieden aan de gebruiker. De bediening is intuïtief. De toepassing is aangenaam en performant in gebruik en eenvoudig in te bouwen in uw website.

De EDL GeoPortaal is een nuttig instrument voor steden en gemeenten om bestuurlijke en grondgebiedgebonden informatie te communiceren met de burger.

Burgercommunicatie

Vele onderwerpen kunnen aan de hand van een eenvoudige kaart beter gecommuniceerd worden met de burger. De EDL GeoPortaal is zo gemaakt dat elke burger eenvoudig geleid wordt naar de informatie die gezocht wordt, met een integratie tussen geografische lokatie en informatie over deze lokatie.

Overheidsinformatie

De EDL GeoPortaal richt zich naar lokale, provinciale, gewestelijke en nationale overheden die informatie over hun beleid, beslissingen en andere relevante informatie willen communiceren met de burger. EDL GeoPortaal is perfect geschikt om complexe informatie ordelijk te presenteren. Bovendien kan de EDL GeoPortaal ingebouwd worden in een CMS of terugkoppelen van en naar een Backoffice systeem.